zaterdag 16 juli 2011

'Indringer Paris Hilton opgepakt"

James Ranford (36), die eerder deze week weer eens werd opgepakt bij de woning van Paris Hilton, wordt beschuldigd van stalking.

James werd afgelopen maandag weer eens in de boeien geslagen nadat hij te dicht in de buurt kwam van de 30-jarige blondine. Hij moet minimaal 183 meter bij Paris uit de buurt blijven na zijn laatste veroordeling. Het was de derde keer in een jaar dat de man werd ingerekend om een incident met Paris Hilton. Als hij schuldig wordt bevonden aan de aanklachten van stalking, en het negeren van het omgangsverbod, kan James vijf jaar de bak in draaien.

James Ranford werd eerder door de politie gearresteerd nadat hij in oktober met ontbloot bovenlijf het huis van Paris in de gaten hield. Een oplettende ooggetuige schakelde hierop de autoriteiten in waarop de man kon worden opgepakt.

Dit was uiteraard niet de eerste keer dat James in de problemen kwam door zijn obsessie voor de blondine. Afgelopen april viel hij Paris' ex-vriend Cy Waits aan en vorig jaar werd hij al gearresteerd nadat hij in haar huis probeerde in te breken

0 reacties:

Een reactie posten