donderdag 28 juli 2011

Opnames 'The Loft' bijna voorbij: "Dit was allemaal redelijk uniek"

Vrijdagavond mag Erik Van Looy definitief een punt zetten achter de opnames van 'The Loft'. De Belgische regisseur is erg moe, maar uiterst tevreden. "Nu pas beseffen we hoe uniek deze ervaring was."

"Het is onwaarschijnlijk verlopen", opent Van Looy in 'Het Laatste Nieuws'. "Zowel de draaiperiode in Belgiƫ als New Orleans vorige maand. We zijn allemaal doodmoe, maar ook heel gelukkig. Op het moment sta je er niet bij stil, maar het is verdorie toch redelijk uniek om als Vlaming in deze omstandigheden te kunnen werken."

Vrijdagavond mag Eric Van Looy een laatste keer 'cut' roepen
"Het grootste vraagteken op voorhand waren de acteurs. De enige Hollywoodacteur met wie ik in het verleden heb gewerkt, was Mickey Rourke, en dat was niet bepaald een lieverdje. Maar dit keer viel alles goed mee. De verhuis naar Belgiƫ was een ander spannend moment. De eerste dag was het wel wat zoeken, maar uiteindelijk voelde iedereen zich hier welkom."

"Je staat er niet bij stil, maar dit is allemaal redelijk uniek"

De opnames zijn nu zo goed als afgelopen, maar dat betekent niet dat Erik Van Looy kan gaan rusten. "Volgende week beginnen we met monteren in Vilvoorde. Ik heb de gewoonte om intensief betrokken te zijn bij het volledige proces. Tussendoor gaan we ook eens beginnen denken aan de promotionele kant."

0 reacties:

Een reactie posten