zondag 24 juli 2011

Amy Winehouse dood gevonden in haar appartement


Amy Winehouse is overleden. De 27-jarige zangeres werd zaterdagmiddag kort na vier uur dood aangetroffen in haar huis in Londen. Volgens de politie zijn een overdosis drank en drugs haar fataal zijn geworden. Officieel gaat het om een "onverklaard overlijden".

Amy heeft de strijd tegen haar alcohol - en drankverslaving zaterdagmiddag verloren. Anonieme bronnen beweren dat Winehouse nog een teken van leven zou gegeven hebben toen de hulpdiensten bij haar arriveerden.

Fans van de overleden zangeres stroomden toe aan huis om
een laatste groet te brengen
"De hulpdiensten zagen een teken van leven, maar Amy overleed nog voor ze haar konden overbrengen", zeggen ze aan de website TMZ. De anonieme bronnen kunnen niet verklaren wat 'die tekenen van leven' waren. Zondag wordt een autopsie uitgevoerd op het lichaam van de zangeres die meer duidelijkheid moet geven.

Het dode lichaam van Amy Winehouse wordt uit het huis gedragen
Amy Winhehouse brak in 2006 door met het album 'Back to Black'. Het nummer 'Rehab' werd meteen een megahit, waarmee ze vier Grammy's won. Maar privéproblemen in combinatie met haar verslaving deden haar carrière geen goed. Tijdens Amy's laatste optreden werd ze nog uitgefloten toen ze ladderzat op het podium stond.

In dit huis is de zangeres gestorven
Maar laten we Amy Winehouse vooral herinneren als een vrouw met een brok talent en een klok van stem. Een jonge vrouw die over het leed zong dat ze zelf door en door kende. Dat ze mag rusten in vrede!





0 reacties:

Een reactie posten