vrijdag 29 juli 2011

Hiphopper Soulja Boy koopt privé-jet van 38,5 miljoen euro

Geld moet rollen, dat blijkt althans de gedachte te zijn van Soulja Boy. De hiphopper heeft zichzelf voor zijn 21ste verjaardag een privé-jet cadeau gedaan. De Gulfstream GR heeft een standaardprijs van 14,5 miljoen euro, maar hij liet er ook nog eens voor 14 miljoen euro extraatjes in plaatsen.

Zo voorziet Soulja Boy er twaalf lederen Italiaanse designzetels in, een reeks flatscreens, vier bars, een speciale vloer en kasten in Brazilaans hardhout. Ook het toilet moet verdwijnen want dat laat de hiphopper vervangen door een luxueuze badkamer en op de flanken van de jet komt zijn logo.

Zo zou ongeveer de privé-jet van Soulja Boy eruit zien
Soulja Boy brak in 2007 door met de hit 'Crank That (Soulja Boy)'. Vorig jaar stond hij nog in de lijst van Forbes van best verdienende hiphoppers op een achttiende plaats, met een jaarinkomen van 5 miljoen euro. Hij laat zich in alles bijstaan door 50 Cent.

Vanavond gaat Soulja Boy alvast zijn verjaardag vieren met een feestje in een nachtclub in Miami. Een feestje dat hem een kleine 250.000 euro gaat kosten.

0 reacties:

Een reactie posten