dinsdag 26 juli 2011

"Marcel Vanthilt is meer dan 1 miljoen euro waard"

Sinds maandag is Marcel Vanthilt en zijn villa neergedaald in Roeselare. De West-Vlamingen wrijven zich nu al in de handen met de komst van de villa. De stad Roeselare betaalde 130.000 euro om Vanthilt naar West-Vlaanderen te krijgen. "Dit is één van onze betere investeringen", weet burgemeester Luc Martens. "Enkel al met die lokale filmpjes van elke seconden is Marcel meer dan 1 miljoen euro waard."

Vijf weken lang kampeerde Marcel Vanthilt in Dendermonde. Sinds maandagavond staat hij met zijn villa op de Grote Markt van Roeselare en dat tot en met 1 september. Al heeft de stad daar wel 130.000 euro voor op tafel moeten leggen. "Dat geld is betaald met medewerking van een plaatselijke handelaren-vzw", legt burgemeester Luc Martens uit in 'Het Laatste Nieuws'. "Daarover is nooit discussie geweest, want economisch wacht hen nu een zeer goede maand."

De villa van Marcel in volle opbouw
"Bovendien zal Roeselare op kaart worden gezet en kunnen we dankzij de korte filmpjes in de show ook andere specialiteiten of bezienswaardigheden tonen dan enkel het handbal of de Rodenbach. Enkel die fragmenten van 15 seconden zijn volgens onze berekeningen al meer dan 1 miljoen euro in zendtijd waard."

En presentator Marcel Vanthilt wordt in de watten gelegd. "Tijdens de opnames in onze stad verblijven de vrouw en de kinderen van Marcel in Oostende", gaat burgemeester Martens verder. "Dus hebben we voor een geheime bed&breakfast gezorgd van waar hij hen makkelijk kan bezoeken."

Deze week krijgt Marcel zelf nog Filip Joos en topchef Sergio Herman op bezoek. En onder meer Paul Severs zorgt voor de muziek. Hij staat 45 jaar op de planken en sluit af met 'Zeg Eens Meisje'.

0 reacties:

Een reactie posten