dinsdag 26 juli 2011

Famile neemt afscheid van Amy Winehouse: "Mijn engel, slaap zacht"

Amy Winehouse is dinsdag begraven. De familie heeft in alle sereniteit afscheid genomen van Amy. Haar vader Mitch gaf een emotionele speech. "Slaap zacht, mijn engel", sprak hij. Mitch vertelde verder over de jeugdjaren van zijn dochter en hoe gelukkig zij was. Vader Winehouse sloot af met de pakkende woorden: "Dag mijn engel, slaap zacht. Papa en mama houden zoveel van je."

Naar schatting 150 mensen woonden de crematie van Amy Winehouse bij. Onder hen waren ook Kelly Osbourne en Mark Ronson van de partij. Verder waren ook haar achtergrondzangeres en manager aanwezig. Fans van de overleden zangeres kwamen aan het crematorium een laatste eer betuigen. Na de crematie kwamen vrienden en familie bijeen in een synagoge. Daar werd gebeden in het Engels en het Hebreeuws.

De verslagenheid is groot bij familie en vrienden van de overleden zangeres
Het as van Amy zal samen met dat van haar oma Cynthia worden uitgestrooid. Dat weet 'The Sun'. Amy's oma Cyntiha overleed vijf jaar geleden aan longkanker. De twee hadden een hechte band. Zo had de zangeres zelfs een tatoeage met de naam van Cynthia op haar arm laten zetten.

0 reacties:

Een reactie posten