woensdag 27 juli 2011

Paris Hilton en Lindsay Lohan zijn weer dikke vriendinnen

Paris Hilton en Lindsay Lohan zijn opnieuw de beste vriendinnen. Paris gaf afgelopen weekend een feestje in haar huis in Malibu en Lindsay was één van de genodigden. Daarmee lijken de twee de strijdbijl definitief begraven te hebben. Terwijl de andere gasten grote ogen trokken toen ze Lindsay Lohan zagen binnnekomen, was Paris zichtbaar gelukkig met haar komst.

Naar eigen zeggen is Paris Hilton in de wolken met de hernieuwde vriendschap. "Iedereen was stomverbaasd toen Lindsay binnenkwam, want iedereen dacht dat ze nog ruzie hadden. Maar ze gaven elkaar onmiddellijk een knuffel", weet een insider. Paris, Lindsay, zus Nicky, Emma Roberts, Lukas Haas konden genieten van het strand, jacuzzi en een heus dansfeest. Volgens diezelfde insider is Lindsay de hele tijd nuchter gebleven.

Paris vloog haar 'nieuwe' vriendin meteen om de armen, volgens een insider

Het kan snel keren want vorige maand dreef Paris nog openlijk de spot met Lindsay. In 'The World According to Paris' vroeg een dakloze vrouw of ze een paar oorbellen van Paris mocht hebben. "Ik ben Lindsay niet", antwoordde ze. "Als ik haar was zou ik ze stelen en niet weggeven." Lindsay reageerde meteen: "Paris is gewoon gemeen", klonk het. "Je lacht niet met serieuze dingen uit iemands leven." Dat was toen, intussen zijn beide dames weer de beste vriendinnen.

0 reacties:

Een reactie posten