donderdag 28 juli 2011

Tabloid 'Daily Mirror' luisterde 'eenzame' Paul McCartney af

Piers Morgan, de voormalige journalist bij de Britse tabloid Daily Mirror, geeft toe dat hij in het verleden niet altijd even zuiver op de graad was. De journalist geeft toe dat hij de voicemale van Paul McCartney en zijn ex-vrouw Heather Mills afluisterde.

In 2006 zong McCartney op één van die voicemals 'We Can Work It Out' voor zijn vrouw. "Op een zekere dag kreeg ik een tape in mijn handen waarop een boodschap te horen was van Paul op Heather's gsm", biecht Morgan op. "Het was hartverscheurend. De twee hadden duidelijk ruzie gehad. Heather was in die tijd naar India gevlucht en Paul smeekte haar om terug te komen. Hij klonk éénzaam, wanhopig en zong zelfs 'We Can Work It Out'.

Paul McCartney met zijn ex-vrouw Heather Mills in betere tijden

Morgan publiceerde het hele verhaal in de 'The Daily Mirror'. Dat werd woensdag weer opgerakeld door politicus Guido Fawkes die zich openlijk afvraagt waarom de journalist toegang had tot de voicemails van Mills. De hele zaak zet Morgan onder enorme druk waardoor hij misschien moet aftreden als gastheer van 'Tonight With Piers Morgan'.

0 reacties:

Een reactie posten