dinsdag 26 juli 2011

Wozniacki helemaal wild van Ierse topgolfer

Is er een nieuw topsportkoppel in de maak? Het heeft er alle schijn van want Caroline Wozniacki, nummer 1 in het vrouwentennis, zou het goed kunnen vinden met Rory McIlroy, de rijzende ster in het topgolf. Beiden zijn 22 jaar jong. Pas nadat hij enkele dagen geleden brak met zijn jeugdliefde, viel de Ierse golfer in de armen van de Deense Wozniacki.

Volgens 'The Daily Mail' gingen de twee hun hart sneller slaan tijdens de bokswedstrijd tussen Hay vs Klitschko in Duitsland op 2 juli. Mcllroy en Wozniacki zaten toen naast elkaar in de tribune. In eerste instantie begonnen ze via Twitter met elkaar te flirten maar toen Mcllroy het uitmaakte met zijn vriendin, kwam de Deense tennisbabe op de laatste dag van Wimbledon openlijk uit voor hun relatie.

De blondine had eerder al naar de golfspeler getwitterd hoe tof ze hem wel vond, waarna Mcllroy antwoordde door haar een gelukkig verjaardag toe te wensen. Woziniacki werd op 11 juli 22 jaar. "Je wordt oud", grapte hij.

De twee zijn intussen al gespot in een Londens restaurant. De tennisster en topgolfer hadden net een romantisch etentje achter de rug toen ze elkaar innig begonnen te zoenen.

0 reacties:

Een reactie posten