vrijdag 29 juli 2011

Kwakkelzomer jaagt kijkcijfers de lucht in

Het slechte weer van de voorbije maand juli, was een zege voor de televisiekanalen. Eén haalde elke dag ruim 100.000 kijkers meer dan vorig jaar en ook bij concurrent vtm zijn ze erg tevreden. De commerciële zender heeft ook voor deze zomer fors geïnvesteerd en dat loont. Dat weet 'Het Laatste Nieuws.'

Vooral Eén haalt deze zomer hoge pieken. Het zag zijn marktaandeel (bij kijkers van 4 jaar en ouder) stijgen van 35,9% naar 41,2%. Daarmee is Eén nu al dubbel zo groot als zijn dichtste concurrent vtm, dat licht stijgt. Het gaat van 17,7% naar 18,4%. Canvas is dan weer de grote verliezer met een daling van 12,4% naar 7,5%. Maar dat heeft dan weer veel te maken met het WK Voetbal, dat vorig jaar in juli doorging.

Ook Masterchef op vtm heeft aan kijkers gewonnen dit jaar
Eén haalde elke dag 100.000 kijkers meer dan vorig jaar. De premiejagers haalde gemiddeld 924.359 kijkers, met een piek van 1.121.518 op 14 juli. Tegenover vorig jaar heeft Bruno Wyndaele 113.345 nieuwe kijkers voor zich weten te winnen. En ook de klassiekers als '1000 Zonnen' en de herhalingen van 'F.C. De Kampioenen' blijven het goed doen.

Herhalingen van 'F.C. De Kampioenen' blijven het goed doen

Vtm pakte dan weer uit met 'Mastercef' en 'Met vier in bed'. 'Masterchef' haalde gemiddeld 450.774 kijkers terwijl er dat vorig jaar nog maar 427.328 waren. Ook 'Met vier in bed' kent een opmerkelijke stijging van 504.122 kijkers vorig jaar naar gemiddeld 551.012 kijkers dit jaar. 'De Luchtpolitie' en 'De Nieuwe Garde' halen gemiddeld 478.802 en 540.974 kijkers.

Pol Goossens zet zich in voor strijd tegen kanker

Pol Goossens, alias Frank Bomans uit 'Thuis', kan je tegenwoordig horen in een radiospot. Daarin roept de acteur op om taxussnoeisel naar het containerpark te brengen. Goossens doet dat zelf ook.

Maar waarom? Het snoeisel van de taxushaag (Taxus baccata) bevat de kostbare stof baccatine, een stof die verwerkt wordt in verschillende geneesmiddelen tegen kanker. Maar voor één kilo baccatine is maar liefst meer dan twaalf ton snoeisel nodig.

Je kan nog tot 1 augustus je taxussnoeisel gratis naar het containerpark brengen. Daarmee lever je een grondstof  die effectief verwerkt wordt tot medicijnen en bovendien wordt per kubieke meter snoeisel 50 euro geschonken aan kankerbestrijding.

Hiphopper Soulja Boy koopt privé-jet van 38,5 miljoen euro

Geld moet rollen, dat blijkt althans de gedachte te zijn van Soulja Boy. De hiphopper heeft zichzelf voor zijn 21ste verjaardag een privé-jet cadeau gedaan. De Gulfstream GR heeft een standaardprijs van 14,5 miljoen euro, maar hij liet er ook nog eens voor 14 miljoen euro extraatjes in plaatsen.

Zo voorziet Soulja Boy er twaalf lederen Italiaanse designzetels in, een reeks flatscreens, vier bars, een speciale vloer en kasten in Brazilaans hardhout. Ook het toilet moet verdwijnen want dat laat de hiphopper vervangen door een luxueuze badkamer en op de flanken van de jet komt zijn logo.

Zo zou ongeveer de privé-jet van Soulja Boy eruit zien
Soulja Boy brak in 2007 door met de hit 'Crank That (Soulja Boy)'. Vorig jaar stond hij nog in de lijst van Forbes van best verdienende hiphoppers op een achttiende plaats, met een jaarinkomen van 5 miljoen euro. Hij laat zich in alles bijstaan door 50 Cent.

Vanavond gaat Soulja Boy alvast zijn verjaardag vieren met een feestje in een nachtclub in Miami. Een feestje dat hem een kleine 250.000 euro gaat kosten.

"Wij scheuren onze broek niet aan 6.000 euro huur per maand"

Het restaurant van Betty in Blankenberge ligt onder vuur. Er wordt nu al voor het ergste gevreesd. Meerdere mensen vrezen dat het slecht zal aflopen, maar daar wil Betty uiteraard niet van weten. "We weten waarmee we bezig zijn."

"Wat de mensen ook mogen vertellen, 'Betties' heeft een goede start genomen", weet haar man Bart in 'Dag Allemaal'. "Wat wij hebben gefikst was een huzarenstukje. Minder dan twee maanden voor de opening was dit nog ruwbouw, zonder muren of leidingen. Nadat alles was ingericht, hadden we welgeteld één dag om de boel op te kuisen. Ons personeel had niet eens de tijd om deftig in te lopen."

Betty met haar man Bart: "Betties is op dit moment zeker rendabel"
Al vreest men in Blankenberge dat het restaurant na de zomer niet meer rendabel zal zijn. "Ik ben er zeker van dat die mensen zich vergissen", gaat Betty in het verweer. "Wij beginnen stilaan een vast cliënteel op te bouwen, en het is zelfs al gebeurd dat we hier een groep mensen moesten weigeren omdat we volzet waren. Alleen bij slecht weer zit het terras niet vol."

Betty runt een erg grote zaak. Bovendien moet het koppel maandelijks 6.000 euro huur betalen, plus vaste kosten. "Dat is een hele smak geld", ontkent Bart niet. "Gelukkig konden we rekenen op de brouwerij en de bank, maar natuurlijk hebben we zelf serieus geïnvesteerd. Ik heb ook een aankoopoptie op het pand, misschien is dat wel een oplossing op langere termijn. Maar momenteel scheuren we aan Betties zeker niet onze broek, integendeel. Of dat zo in de winter ook gaat zijn, valt af te wachten."

Rihanna hongert zichzelf uit voor fotoshoot

Rihanna wilde er absoluut strak uitzien voor een fotoshoot en besloot dan maar om zichzelf uit te hongeren. "Er was niet veel voorbereiding nodig buiten een waxbeurt en uithongeren", twitterde de zangeres.

Rihanna moest voor de lens van sterrenfotograaf Russel James verschijnen en dus moest ze strak voor de dag komen. De foto's zijn bedoeld voor het mannenblad 'Esquire', waar ze voor het eerst de cover zal sieren.

De fans van de zangeres zijn geschokt door het twitterbericht en laten via het sociale netwerk hun groot ongenoegen merken. Als we 'The Daily Mail' mogen geloven, haalde Rihanna inspiratie uit de fotograaf zijn vorige werk: 'superslanke Victoria's Secret Modellen'.

Trailer: Mr Nice


Regisseur: Bernard Rose
In de bioscoop: 10 augustus 2011
Duur: 121 minuten
Genre: Dramatische komedie
Cast: Rhys Ifans, Chloë Sevigny

SCENARIO:
Mr. Nice, alias Howard Marks, lijdt een droevig maar meestal surrealistisch leven. Hij heeft 43 aliassen, 4 kinderen, 89 telefoonlijnen, 25 bedrijven gespreid over de hele wereld en miljoenen boeken verkocht. Maak kennis met Mr.Nice. En zijn partners mogen er ook best wezen: die gaan van leden van de mafia en de CIA tot een boardgamer of een filosoof. De film volgt het leven van Mr.Nice; van zijn successen tot zijn ondergang in de gevagenis.

TRAILER:

Olivia Wilde heeft een probleem: "Ik heb geen wild seksleven"

Olivia Wilde begint stilaan maar zeker gefrustreerd te raken. Naar eigen zeggen heeft ze geen wild seksleven en dat is dan weer de schuld van 'The Jonas Brothers'. Olivia woont in het huis van de Jonas broers, maar volgens haar is dat huis vervloekt.

"Het is de 'geen seks-vloek'. Er is weinig actie in huis en dat is de schuld van 'The Jonas Brothers'! Daar is niets aan te doen", grapte Wilde in het programma Jamie Kimmel Live. Kevin, Joe en Nick hebben zich voorgenomen om geen seks te hebben voor het huwelijk. Al maakte Olivia zich na de uitzending wel wat zorgen. "Hopelijk klagen 'The Jonas Brothers' mij niet aan", twitterde ze.

Olivia Wilde is na haar breuk met Tao Ruspoli weer op vrijersvoeten. De laatste tijd wordt ze gelinkt aan acteurs Bradley Cooper en Jake Gyllenhaal.

Ryan Reynolds ziet af na breuk met Scarlett Johansson

Ryan Reynolds is nog steeds niet over de breuk met Scarlett Johansson heen. De ster zegt nog niet klaar te zijn voor een nieuwe relatie.

"Ik wil mijzelf meer tijd geven", luidt het bij Reynolds. "Ik heb meer tijd nodig om alles achter me te laten. Binnenkort zal ik wel klaar zijn voor een nieuwe relatie."

De geruchtenmolen staat nochtans niet stil. Reynolds werd onder meer gelinkt aan Charlize Theron en enkele andere onbekende schoonheden. "Als je die geruchten moet geloven ben ik op een speeddatemissie. Niemand is potent genoeg om al die vrouwen aan te kunnen."

Eva Pauwels geschokt: "Maar nee, ik ga niet scheiden"

Eva Pauwels wil graag duidelijkheid scheppen. De blondine wil aan heel de wereld laten weten dat ze niet gaat scheiden. "Blijkbaar denken de mensen dat of op z'n minst dat het heel slecht gaat tussen mij en Franky. Maar dat is helemaal niet zo."

Eva is de roddels meer dan beu. "In de Pinte, waar wij wonen, wordt nu zelfs verteld dat Franky en ik gaan scheiden. Omdat hij mij geslagen heeft. Allez kom, zeg!", doet de blondine in 'Dag Allemaal' haar beklag. "Wij zijn heel gelukkig samen. Franky wordt nu zelfs gepest op zijn werk . 'Zeg man, wat steekt gij uit met uw vrouw', krijgt hij te horen. En dat vind ik erg want hij is zo'n braaf ventje. Franky klopt veel uren op zijn werk, maar niet zijn vrouw."

"Franky wordt nu zelfs gepest op het werk"

Sinds Eva samen is met Franky, is ze tien kilogram bijgekomen. "Maar ik maak mij geen zorgen om die extra kilo's. Mijn armen en benen zijn nog slank hoor. En ik heb geen dikke poep. Hetzelfde bij Franky. Hij heeft magere beentjes en een schoon kontje, maar hij heeft een serieuze buik gekregen. Ach, er mag wat pak aan zijn, vind ik."

Zusje van Paris Hilton is weer single

Nicky Hilton, de jongere zus van Paris, is opnieuw vrijgezel. Nicky verbrak na ruim 4 jaar haar relatie met David Katzenberg.

"De twee hadden nooit tijd voor elkaar", weet een woordvoerder van Hilton. "Wanneer de ene thuis was, moest de andere werken. En zo was dat voortdurend het geval. Ze beseften al snel dat het geen zin had om op zo'n manier samen te blijven. Ze zijn in alle vriendschap uit elkaar gegaan."

Beckhams denken al aan vijfde kindje

Victoria Beckham is nog maar net bevallen van haar vierde kindje of ze denkt nu al aan een vijfde. Nochtans had ze meteen na de geboorte van dochter Harper Seven gezegd dat ze geen vijfde baby meer wilde, maar intussen blijkt Posh Spice van gedachte te zijn veranderd.

Dat onthulde haar man David Beckham in een interview met A.J. Calloway. Het koppel heeft overigens sinds de geboorte van hun dochtertje drie kindermeisjes in dienst genomen. Volgens een vriend van het koppel zou het zelfs David zijn die 's nachts uit het bed springt als Harper Seven aan het huilen is. "Hij vindt gewoon dat Victoria zoveel mogelijk moet slapen."

Harper heeft drie oudere broers: Brooklyn (12), Romeo (8) en Cruz (6). De drie jongens zouden dolgelukkig zijn met hun kleinere zusje.

Sven Ornelis: "Doe de dingen die ik graag doe"

Sven Ornelis (38) weegt 20 kilogram lichter. De sympathieke presentator van Q-Music is bovendien ook nog eens twintig jaar radiomaker in Vlaanderen. Ornelis heeft dus meer dan reden genoeg om als een tevreden man door het leven te stappen.

"Twintig jaar geleden mocht ik als 18-jarige 'Dag en Dauw' presenteren bij Radio 2. Een heel erg populair radioprogramma nog ver voor radio Donna en Q-Music er waren", blikt Sven terug in 'TV-Story'. "En ik mocht dé Michel Follet komen vervangen. Die eerste momenten zijn niet te beschrijven. Het was sowieso al spannend en daarbij kwam ook nog eens een dat de technicus poepeloere zat was. Toen ik de knop in duwde om een microfoon te vragen, antwoordde die: 'Ik zal zelf wel beslissen wanneer ik uw microfoon open schuif!' Dat moment vergeet ik nooit meer."

"Ik hoop nog lang de ochtendshow bij Q te mogen presenteren"
Intussen weegt Sven ook twintig kilo lichter en dat vooral door veel te wandelen. "Ik besefte dat ik het op lijstje stond om klappen te krijgen. Ik ben 38, als ik zou blijven denken: 'Het kan mij allemaal niet schelen', dan weet je gewoon dat er iets gaat gebeuren en dat wilde ik niet. Als je dan 108 op de weegschaal afleest denk je: 'Ik wil geen Bart De Wever worden en blijven'. Ik ben echt content nu! Ik wandel twee of drie uur per dag, meestal met mijn gsm in de hand langs de Dijle."

"Ik wilde geen tweede Bart De Wever worden"

De toekomst lacht Sven Ornelis toe. "Ik doe alleen nog de dingen die ik graag wil doen. Ik wil het liefst nog lang die ochtendshow op Q blijven maken. Dat is ons kindje. Ik was erbij toen de naam verzonnen werd, toen de studio werd ingericht. De kans is dus groot dat ik daar blijf. En ondertussen wil ook boeken blijven schrijven, zeker nog een stuk of tien. Zeker kopen dan, hé!"

Marco Borsato geschrokken door operatie aan stembanden

Marco Borsato kreeg geen al te best nieuws te horen. De Nederlandse zanger moet half augustus geopereerd worden voor een poliep op zijn stembanden. De najaarstournee 'Dichtbij' komt allicht niet in het gedrag door de ingreep.

"Na de concerten in het Gelredome en het Sportpaleis in Antwerpen constateerde ik dat ik last had van mijn stem. Ondanks mijn in achtgenomen rust is dat helaas niet over gegaan", schrijft Marco Borsato op zijn website. "Onderzoek heeft nu uitgewezen dat het om een poliep gaat. Hoewel ik enorm geschrokken ben, ben ik opgelucht dat de artsen verwachten dat ik in oktober voldoende hersteld zal zijn van de operatie."

"Ik ben enorm geschrokken toen ik dit hoorde"

Marco's eerste optreden van zijn najaarstournee staat gepland op 28 oktober en zal dus gewoon kunnen doorgaan. Op 21 en 22 november zakt de zanger af naar de Elisabethzaal in Antwerpen en op 11 december is hij de gast in de Ethias Arena in Hasselt.

donderdag 28 juli 2011

Wat gebeurd er vandaag in uw favoriete soap?

Wat staat er vandaag te gebeuren in uw favoriete soap? Showbizznet zet het voor jouw allemaal op een rij in een handig 'soapoverzicht'.

VRIJDAG 29 JULI:







Thuis: 13:50 uur (aflevering 2298)
Ann en Sandrine bekijken welke aanpassingen er in de Fit & Fun moeten gebeuren.

Buren: 17:35 uur (aflevering  5943)
Susan probeert meer te weten te komen over de oorzaak van het bouwongeval. Ringo probeert Donna over zijn gevoelens te vertellen, maar haar vader Nick verhindert dit.

__________________________________________________________________________________

Home and Away: 18:30 uur (aflevering 5161)
Indi biecht op dat ze gevoelens heeft voor Romeo. Sid gaat tekeer tegen Mitzy. Paulie en Angelo zoeken een oplossing voor Paulies probleem.

__________________________________________________________________________________
Mooi en Meedogenloos 17:55 uur
Katie is bezorgd over het feit dat Brooke binnenkort misschien opnieuw vrijgezel is.

__________________________________________________________________________________







De Dingen des Levens 17:30 uur
Terwijl Lucas onder de douche staat, bezoekt Sami stiekem EJ.

E.R-acteur heeft affaire met Renée Zellweger

John Stamos loopt dezer dagen op wolkjes. De acteur van E.R. blijkt een affaire te hebben met actrice Renée Zellweger.

Zellweger komt net uit een pijnlijke breuk met haar verloren liefde Bradley Cooper. Maar lang heeft de actrice niet getreurd want de voorbije maanden werd ze gelinkt aan rocker John Mayer.

Tegenwoordig heeft de actrice haar geluk gevonden bij John Stamos. Stamos speelt sinds 2006 de rol van Tony Gates in 'E.R'.

MTV zendt dit weekend 'A Tribute to Amy Winehouse' uit

MTV gaat de overleden zangeres Amy Winehouse herdenken met een special op zaterdag 30 juli om 20.25 uur en zondag 31 juli om 20.30 uur. De special zal een uur duren en een beeld brengen van hoe Amy van een jonge singer/songwriter in een mum van tijd een superster werd.

In 'A Tribute to Amy Winehouse' krijgen de kijkers een aantal zeldzame interviews te zien van de zangeres waarin ze openhartig spreekt over de liefde en haar leven in de spotlights. In de tribute-aflevering zullen uiteraard ook beelden van optredens van Amy Winehouse niet ontbreken. Zo zie je Amy's eerste televisieoptreden tijdens de MTV EMA’s in 2007 toen ze het nummer 'Back to Black' bracht.

Het eerbetoon aan Amy Winehouse toont dat ze bijzonder getalenteerd was en de muziekwereld als geen ander wist te inspireren, denk maar aan sterren als Adele en Lady Gaga die een voorbeeld aan haar namen. 'A Tribute to Amy Winehouse' zal dit weekend op MTV te zien zijn.

'A Tribute to Amy Winehouse' * Zaterdag 30 juli 20.25 uur en zondag 31 juli 20.30 uur * MTV

"Drama in Noorwegen is niets in vergelijking met wat er bij McDonald's gebeurt"

De Britse zanger Morrissey heeft zowat al zijn fans tegen zich in het harnas gejaagd. De ex-zanger van 'The Smiths' minimaliseerde het drama in Noorwegen en dat is bij iedereen in verkeerde aarde gevallen.

Morrissey, die een verwoed vegatiër is, zei tijdens een optreden het volgende over het drama in Noorwegen. "We leven in een moordende wereld, zoals de gebeurtenissen in Noorwegen hebben aangetoond. Hoewel dat niets is, vergeleken met wat er bij McDonald's en Kentucky Fried Shit (eigenlijk Kentucky Fried Chicken, red.) gebeurt."

Zijn fans konden niet lachen om die uitspraken en uitte hun ongenoegen op het internet. "Het vermoorden van kinderen vergelijken met KFC en McDonald's! Wat een eikel", schreef een fan. "Ik weet echt niet of dit vergeeflijk is. Of dat het de vegetarische zaak ten goede komt", luidde het dan weer bij iemand anders.

Nieuwste film Madonna in première op filmfestival Venetië

Madonna's nieuwste film W.E. gaat op het filmfestival van Venetië in première. Dat vindt dit jaar plaats van 31 augustus tot 10 september. Madonna regisseerde de film.

De nieuwe prent van Madonna gaat over de romance tussen de Britse koning Edward VIII en de gescheiden Amerikaanse Wallis Simpson. In 1936 deed het staatshoofd afstand van de troon om met de liefde van zijn leven te kunnen trouwen. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Andrea Riseborough en James D'Arcy.

W.E. doet niet mee aan de filmcompetitie tijdens het filmfestival. In totaal zullen 22 films strijden om de prestigieuze titel van 'Gouden Leeuw'. 'Carnage' van Roman Polanski, 'Wuthering Heights' van Andrea Arnold en 'Shame' van Steve McQueen doen alvast wel een gooi naar die titel.

Herr Seele weigert hoofdrol in film: "Ik ben Kamagurka niet"

Het scheelde niet veel of Herr Seele zou onder meer naast Michaël Pas en Marieke Dilles een hoofdrol hebben gespeeld in de vtm-langspeelfilm 'Weekend aan zee', maar Herr Seele bedankte in laatste instantie vriendelijk voor het aanbod.

"Ondanks mijn aandringen kreeg ik het scenario pas één dag op voorhand en daarin bleek ik aangekonidigd te staan als Kamagurka", weet Herr Seele in 'TV-Story'. "Heel vervelend. Was ik soms tweede keuze? Of kunnen ze ons gewoon niet uit elkaar houden? Er waren een beetje teveel fouten in het spel. Ik zou de rol van presentator spelen van een liedjesfestival. Bij nader inzien was die rol ook niet absurd genoeg voor mij. Als de kijkers zich door mijn naam naar de cinémazalen zouden laten lokken, kwamen ze allicht teleurgesteld thuis."

"Kunnen ze Kamagurka en mij niet uit elkaar houden? Of ben ik tweede keus?"

En dus belde Herr Seele af. Maar is dat geen contractbreuk? "Euh nee. Er was geen contract en ik heb afgebeld met drie namen van bekende Oostendenaars die wel vrij waren. Als ze toch per se iemand willen aanklagen, dan kunnen ze misschien bij Kama terecht. Mijn hartproblemen?  Er zit nog een litteken op mijn longen en mijn hart loopt traag, maar heeft het dat niet altijd gedaan?"

Tabloid 'Daily Mirror' luisterde 'eenzame' Paul McCartney af

Piers Morgan, de voormalige journalist bij de Britse tabloid Daily Mirror, geeft toe dat hij in het verleden niet altijd even zuiver op de graad was. De journalist geeft toe dat hij de voicemale van Paul McCartney en zijn ex-vrouw Heather Mills afluisterde.

In 2006 zong McCartney op één van die voicemals 'We Can Work It Out' voor zijn vrouw. "Op een zekere dag kreeg ik een tape in mijn handen waarop een boodschap te horen was van Paul op Heather's gsm", biecht Morgan op. "Het was hartverscheurend. De twee hadden duidelijk ruzie gehad. Heather was in die tijd naar India gevlucht en Paul smeekte haar om terug te komen. Hij klonk éénzaam, wanhopig en zong zelfs 'We Can Work It Out'.

Paul McCartney met zijn ex-vrouw Heather Mills in betere tijden

Morgan publiceerde het hele verhaal in de 'The Daily Mirror'. Dat werd woensdag weer opgerakeld door politicus Guido Fawkes die zich openlijk afvraagt waarom de journalist toegang had tot de voicemails van Mills. De hele zaak zet Morgan onder enorme druk waardoor hij misschien moet aftreden als gastheer van 'Tonight With Piers Morgan'.

Trailer: Bridesmaids


Regie: Paul Feigh
Duur: 125 minuten
Genre: Komedie
In de bioscoop vanaf: 3 augustus 2011
Cast: Jill Clayburgh, Kirsten Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O'Dowd

SCENARIO:
Kirsten Wiig kruipt in de huid van Annie, een bruidsmeisje van wie het leven niet helemaal vlekkeloos verloopt. Maar wanneer ze verneemt dat haar beste vriendin Lilianne (Maya Rudolph) gaat trouwen, heeft ze er alles voor over om eerste bruidsmeisje te worden. Daarvoor krijgt ze echter maar één kans en zal het dus van de eerste keer raak moeten zijn.

TRAILER:

Denise Richards: "Ja, ik heb het met een bekende Hollywoodactrice gedaan"

Denise Richards is niet vies van een experimentje meer of minder. De ex van Charlie Sheen liet zo aan Howard Stern weten dat ze al eens een lesbisch avontuurtje heeft gehad met een bekende Hollywoodactrice. De naam van die actrice wilde Richards niet prijs geven.

Het verhaal klinkt geloofwaardig want ook al in de film 'Wild Thing', beleefde ze erg intieme momenten met haar tegenspeelster Neve Campbell. Maar blijkbaar is Richards ook te vinden voor dergelijke avontuurtjes als de camera's niet draaien.

"Ach, ik leerde haar gewoon via gemeenschappelijke vrienden en het werk kennen", luidt bij Denise Richards. "We waren allebei benieuwd. Zij was een echt 'meisje-meisje'. Ze is echt waar beeldschoon. Ik ben er zeker van dat je haar kent."

Lady Gaga barst in tranen uit op Amerikaanse televisie

Lady Gaga zetelde in de jury van de Amerikaanse versie van 'So You Think You Can Dance'. Toen deelnemers Marko en Allison begonnen dansen op het nummer 'I Know It's Over' van Jeff Buckley, barstte de 25-jarige zangeres in tranen uit. Over de reden waarom bleef ze nogal vaag.

Volgens Gaga haalde het dingen uit haar verleden naar boven van waar ze spijt heeft, zo liet ze in de uitzending weten. Maar verder in detail wilde Lady Gaga niet gaan. Al hoeft de zangeres zich vooralsnog geen zorgen te maken want haar nieuwste hit 'The Edge of Glory' doet het bijzonder goed in de hitparades.

BEKIJK HET FILMPJE:

Witse gaat op pensioen: "Het is mooi geweest"

Commissaris Witse mag stilaan aan zijn afscheid beginnen denken. Woensdagmiddag werd de allerlaatste buitenscéne ingeblikt. Acht jaar lang kroop Hubert Damen in de huid van 'Witse'. Maar voor de kijkers valt het doek pas na deze winter op Eén.

"Het is goed geweest", klinkt het bij Hubert Damen (65) in 'Het Laatste Nieuws'. "Het afscheid van mijn personage valt mij niet zwaar. Ik neem elke avond, als ik naar huis rij, afscheid van hem. Ik ga vooral de mensen missen, de vriendschappen die er in die negen jaar op de set zijn ontstaan."

"Ik wou Witse zelfmoord laten plegen, maar zover komt het niet"

Hubert had een perfect einde in zijn hoofd voor Witse. "Ik wou zelfmoord plegen", zegt hij. "Zo wou ik mijn personage aan zijn einde laten komen. Maar zover gaan de makers het niet laten komen. Witse zal gewoon zijn politiebadge inleveren en op pensioen gaan. Ik ben ook op pensioen en da's lang zo slecht nog niet", lacht Hubert.

Rihanna openhartig: "Ik wil niet de man zijn in de slaapkamer"

Rihanna neemt geen blad voor de mond als het over haar seksleven gaat. De zangeres windt er geen doekjes om dat ze in de slaapkamer graag wordt verwend. Rihanna vindt dat ze in het dagelijkse leven al dominant genoeg is en wil dat daarom niet zijn in bed.

"Dat is het moment bij uitstek dat een man een man kan zijn en ik een vrouw", verduidelijkt ze. "Als ik ook nog eens de man moet zijn in de slaapkamer, is er voor mij niets mannelijk meer aan.".

Rihanna deed de uitspraken in het Britse blad 'Glamour'. "Ik wil het juiste voorbeeld geven voor al die jonge meisjes, maar tegelijkertijd heb ik het gevoel dat popsterren geen rocksterren meer kunnen zijn doordat we rolmodellen zijn. Dat haalt de lol er wel een beetje vanaf."

"Amy moest stoppen met drinken, dat werd haar fataal"

Amy Winehouse zou in shock geraakt zijn doordat ze aan het afkicken was van alcohol. Dat is althans de theorie van een lid binnen de familie Winehouse in 'The Sun'. De zangeres zou niet goed naar haar dokter geluisterd hebben.

Haar dokter zou haar hebben aangeraden om geleidelijk aan te stoppen met drinken, maar Amy stopte van de ene op de andere dag. "Door de geheelonthouding heeft haar lichaam zo'n klap gekregen, dat dát de oorzaak is geweest van haar dood", beweert de anonieme bron binnen de familie.

De 27-jarige Amy Winehouse werd zaterdagmiddag dood teruggevonden in haar huis. Dinsdag werd de zangeres gecremeerd in een Joodse wijk in Londen. Het toxicologisch onderzoek moet nu de precieze doodsoorzaak uitwijzen, maar het resultaat daarvan weten we vermoedelijk pas in oktober.

Opnames 'The Loft' bijna voorbij: "Dit was allemaal redelijk uniek"

Vrijdagavond mag Erik Van Looy definitief een punt zetten achter de opnames van 'The Loft'. De Belgische regisseur is erg moe, maar uiterst tevreden. "Nu pas beseffen we hoe uniek deze ervaring was."

"Het is onwaarschijnlijk verlopen", opent Van Looy in 'Het Laatste Nieuws'. "Zowel de draaiperiode in België als New Orleans vorige maand. We zijn allemaal doodmoe, maar ook heel gelukkig. Op het moment sta je er niet bij stil, maar het is verdorie toch redelijk uniek om als Vlaming in deze omstandigheden te kunnen werken."

Vrijdagavond mag Eric Van Looy een laatste keer 'cut' roepen
"Het grootste vraagteken op voorhand waren de acteurs. De enige Hollywoodacteur met wie ik in het verleden heb gewerkt, was Mickey Rourke, en dat was niet bepaald een lieverdje. Maar dit keer viel alles goed mee. De verhuis naar België was een ander spannend moment. De eerste dag was het wel wat zoeken, maar uiteindelijk voelde iedereen zich hier welkom."

"Je staat er niet bij stil, maar dit is allemaal redelijk uniek"

De opnames zijn nu zo goed als afgelopen, maar dat betekent niet dat Erik Van Looy kan gaan rusten. "Volgende week beginnen we met monteren in Vilvoorde. Ik heb de gewoonte om intensief betrokken te zijn bij het volledige proces. Tussendoor gaan we ook eens beginnen denken aan de promotionele kant."

woensdag 27 juli 2011

Wat gebeurd er vandaag in uw favoriete soap?

Wat staat er vandaag te gebeuren in uw favoriete soap? Showbizznet zet het voor jouw allemaal op een rij in een handig 'soapoverzicht'.

DONDERDAG 28 JULI:







Thuis: 13:50 uur (aflevering 2292)
Marie kan Leontien eindelijk geruststellen. De samenwerking tussen Mo en Frank loopt allesbehalve vlot.


Buren: 17:35 uur (aflevering 5938 )
Toadie ontdekt dat er een nieuwe man in het leven van Sonya is gekomen. Donna is bloednerveus voor haar rijexamen.

__________________________________________________________________________________

Home and Away: 18:30 uur (aflevering 5155)
Ruby kijkt te diep in het glas, terwijl Sid en Marilyn het oneens zijn over Mitzy's mogelijkheden. Bianca verdenkt Liam ervan haar telefoon te hebben gestolen.

__________________________________________________________________________________
Mooi en Meedogenloos 17:55 uur
Ridge doet Brooke een voorstel om met Rick te praten en hun geschillen bij te leggen.

__________________________________________________________________________________







De Dingen des Levens 17:30 uur
De nare droom van Steve doet hem beseffen dat EJ gelijk had.

Tom Coninckx: "Niet voor het geld naar vtm gegaan"

Vrijdag start het nieuwe voetbalseizoen. Tom Coninx maakte alvast de overstap van Eén naar vtm. Hij zal er het magazine 'Stadion' presenteren. "Na dertien jaar verlaat ik een veilige haven en gooi ik dus een pak zekerheden overboord. Maar ik ben wel blij met deze nieuwe kans."

Coninx ontkent dat hij voor 'het geld' naar vtm is getrokken. "In de Belgische media word je niet rijk", weerlegt Coninx in 'TV Story'. "Geld speelt voor mij ook geen rol. Familie en gezondheid, dat is mijn motto. Ik vond het vooral een hele eer dat ze aan mij dachten. Het feit dat ik bij vtm mijn passie voor het voetbal kan doortrekken, heeft mijn keuze bepaald."
Tom Coninckx met Nico Lainé, met wie hij 'Stadion' zal presenteren
"Ik merk aan kleine details dat er bij vtm anders gewerkt wordt", stelt de 36-jarige sportjournalist vast. "Ik moet mij aanpassen. Dat is niet makkelijk, hoor. Het is zeker niet evident. Maar Paul D'Hoore, die ook van de VRT komt, heeft me gerustgesteld: hij was het snel gewoon".

Heeft Tom nog tijd voor zijn gezin? "Tuurlijk, daar maak ik tijd voor. Het is fantastisch om met mijn kinderen bezig te zijn. Arthur (11maanden) kan al stappen, wat heel vroeg is. Onze dochter Lola (4) moet al serieus haar mannetje staan om tegen haar broer op te kunnen."

Bart uit 'Familie' moet zijn vrouw zes weken missen

Chris Van Tongelen zal zes weken lang zijn plan moeten trekken. De 'Familie'-acteur zijn vrouw Brigitte zit voor zes weken in Sint-Petersburg waar ze meespeelt in de musical 'Dans der vampieren'. Al zal Chris zich niet vervelen.

De Romeo's werken deze zomer maar liefst honderd optredens af. En wanneer Chris niet moet optreden heeft hij zijn handen meer dan vol met de drie kinderen. Al reist de acteur deze zomer een paar dagen met dochtertje Lila-Jane en Brigitte haar zoon Ian Thomas naar Sint-Petersburg. Veel meer vakantie zit er voor Chris deze zomer niet in.

Penélope Cruz gespot met gezinnetje tijdens vakantie in Spanje

Penélope Cruz is samen met haar man Javier Bardem en zoontje Leo gespot in Spanje tijdens hun vakantie. Het koppel was in het gezelschap van Penélope haar jongere broer Eduardo Cruz en zijn vriendin Eva Longoria. De familie verblijft in Roses aan de Costa Brava. 

Een trotse Penèlope Cruz straalde van geluk met baby Leo in een draagzak. Leo, wiens volledige naam Leonardo is, werd eind januari van dit jaar geboren. Het is meteen ook het eerste kind van het koppel. Tijdens de lunch schoven Eduardo en Eva gezellig bij aan tafel.

Penélope met haar man en baby Leo op vakantie in Spanje

Lady Gaga reageert op dood Amy Winehouse: "Laat dit een les wezen"

Ook Lady Gaga heeft gereageerd op de dood van Amy Winehouse. De 25-jarige popdiva doet daarbij een merkwaardige oproep. "Vermoord de superster niet", zegt ze aan een Amerikaanse radiostation. "Zorg voor haar. Zorg voor haar ziel".

Nog voor ze doorbrak liep Gaga ook met haar opgestoken over straat toen in 2006 'Back to Black' net uit was. "Ik was toen nobody. Mensen dachten toen dat ik Amy was. Ik hield van haar, en ik weet nog dat ik me niet zo alleen voelde omdat zo apart en speciaal was."

Amy Winehouse werd gisteren in Londen gecremeerd, maar volgens Lady Gaga zal ze altijd een monument blijven. "Zij heeft de popmuziek veranderd".

Trailer: The Smurfs


Titel: The Smurfs
Regie: Raja Gosnell
Première: 03 Augustus 2011
Duur: 86 minuten
Cast: Katy Perry, Henk Azaria, Jonathan Winters, Alan Cumming, George Lopez

SCENARIO:
Terwijl de Smurfen druk bezig zijn met feesten en dansen komt de boze tovenaar Gargamel het dorpje binnen. Tijdens hun vlucht Klungel per ongeluk Grote Smurf, Smurfin en een aantal Smurfen de verkeerde kant uit waardoor ze in New York belanden. Meteen zijn de Smurfen een nieuw avontuur verzeild geraakt.

TRAILER:

Zangeres Kelly Rowland gaat naakt

Zangeres Kelly Rowland heeft met 'Here I am' een nieuw album uit. Rowland stelt alles in het werk om er een succesalbum van te maken. Zo ging ze zelfs naakt want naakt verkoopt nog altijd het beste. Aan de foto's is te zien dat ze zich goed in haar vel voelt.

Dat was in het verleden al eens anders geweest. In een interview met 'Stars' vertelde ze dat ze lange tijd onzeker is geweest over haar lichaam. De kentering kwam er toen ze aan haar borsten liet werken. "Ik ben nu heel blij met mijn lijf. Ik heb tien jaar gehuild om dingen die niet pasten en gebaald van truitjes die niet mooi stonden."

BEKIJK HIER DE FOTO'S: